Фејсбук страница British Comedy објавила је Еткинсонову фотографију из студенских дана, а њени пратиоци изненађени су његовом фризуром из тог времена.

"Можда му се сви смете, али он је тај који се истински смеје, све до банке, рекла бих", "Заборавите господина Бина, он овде више личи на госпођу Бин!", "То је баш као Марк Волман из Тhe Turtles", "Сјајна фризура", гласили су неки од коментара.

Еткинсон је рођен је 1955. године у Консету у Енглеској, а после завршетка основне и средње школе, студирао је на Оксфорду на смеру електроинжењеринга.

Имао је феноменално памћење и обожавао физику па зато није било изненађујуће што је за будуће занимање одабрао научни смер.

Фото: Јутјуб принтскрин/Mr. Bean

 

Тијеком студентских дана је био члан драмске групе у којој је писао и изводио бројне скечеве те упознао бројне глумце. Његово прво веће постигнуће била је емисија "Atkinson People" коју је осмислио са својим пријатељем Куртисом, а темељила се на интервјуима које је Роуан узео од измишљених гостију.

Роуан је 1990. оженио Синетру Састри (66), коју је упознао касних 80-их, када је она радила као ББЦ-јева шминкерка. У браку су добили двоје деце, а развели су се 2015. године јер се Роуан заљубио у 26 година млађу глумицу Луис Форд (42).

Синетра је била изненађена што се "Екинсон заљубио у млађу девојку те је била доста збуњена и узнемирена. Њихова бракоразводна парница 2015. године на суду трајала је тачно 65 секунди.

Након развода, Синетра је остала да живи у њиховој вили вредној више од 25 милиона евра, а Роуан се преселио у њихову викендицу вредну 5 милиона евра. Ћерка Лили му је јако замерила што је напустио њену мајку због друге жене па је њему у инат узела мамино презиме.

Еткинсон је један је од најбогатијих глумаца у Великој Британији.

БОНУС ВИДЕО: