На овај поступак јавност у Србији бурно је реаговала, а сада се огласила и Јована Јеремић.

Водитељка је током свог излагања у емисији "Ново викенд јутро" истакла да свакоме ко зарађује новац у Србији, а пропагира антисрпске ставове, треба да буде забрањен улаз у нашу земљу.

- Ја ћу да будем за то да свако, ко буде на било који начин од певача вређао или угрожавао Србију, да добије најгору осуду јавности! То не може!

Foto:Printskrin/YouTube/Novo jutro

 

- Не може да неко показује двоглавог орла и зарађује у Србији! Као што је прошла Јадранка Барјактаровић, тако ће проћи сваки певач! Милионе сте зарадили у Србији! Није спорно, певач треба да пева сваком. Покушали су да напакују Александри Пријовић што је рекла да је певачица свих, као шта сам ја водитељка свих - рекла је она, па додала:

- Мене обожавају у Хрватској. Али ја нисам била у Хрватској, величала симболе и усташтво. Нити у Албанији двоглавог орла. Није спорно што је певала Албанцима, али је спорно што је показивала тај симбол! То је антисрпска пропаданга. А онда ћеш да дође у најгледанију емисију код мог колеге Огњена Амиџића и да га учиш како да ради... Ја ћу да га браним! - поручила је Јована Јеремић.

БОНУС ВИДЕО: