Мушкарци рођени у ова четири знака су створени за дуг и срећан брак: 

Бик

Поуздан, поштен и романтичан у срцу, мушкарац Бик зна како да покаже љубав и усрећи своју жену. У односима тражи стабилност и то је оно што га највише инспирише. Држаће вас близу, пазити и мазити вас.

Лав

Мушкарац Лав је одан до сржи и има дубок осећај разумевања за своју партнерку. Воле да се диве и обасипају своју изабраницу пажњом и са пуно привржености. Лавови ће размазити своје супруге тако што ће им давати тоне поклона, водити их у куповину или чак испланирати заједничко путовање! Они су такође велика подршка.

Фото: Профимедиа

 

Рак

Мушки Ракови воле све везано за љубав, а време проведено са њима је увек забавно. Јако су емотивни и привржени. Воле да обасипају партнерку љубављу и проводе квалитетно време с њима. Поштени су, весели и позитивни те би све учинили како би усрећили своју партнерку.

Рибе

Мушкарци Рибе воле да удовољавају и усрећују своје ближње. Никад им није проблем да направе оно мало екстра како би усрећили своје партнерке те како би се оне осећале вољено и цењено. Побринуће се да уистину буду ту за њих као стубови снаге и подршке. Увек су спремни да буду раме за плакање и ослонац својим партнеркама и свим ближњима. 

БОНУС ВИДЕО: