Лукас се женио чак три пута, али сваки пут дошло је до растанка. Мада Лукас не важи за опасне фрајере, он је шетао најбоље цице у јавности.

Фото: АТА имагес

 

Аца је са првом супругом Светланом Вуксановић започео романсу током школских дана, а њихово пријатељство прерасло је у брак. Цеца и Лукас добили су двоје деце - ћерку Миљану и сина Лазара. Међутим, њихов брак није опстао.

Лукас је због друге супруге Наташе, која му је подарила сина Андреја, напустио супругу и отишао са њом.

Наташа је живела у Немачкој, а Лукас је у својој аутобиографској књизи "Ово сам ја", открио детаље о њој, али и о њеном супругу Горану Андрејићу.

- Кад сам се заљубио у Наташу, дошао сам кући и почео да пакујем ствари. Напустио сам жену Цецу. Током мог боравка у Америци Наташа је нашла другог човека, коме сам спасао жену. Боловала је од леукемије и живели су у мом стану у Хајделбергу. Нашао сам болницу у којој ће се лечити. Ту је оперисана. Момак је леп, згодан, снажан. Појавио се у споту Цеце Ражнатовић. Класичан ваћарош. Сад су Наташа и он муж и жена - писало је у књизи.

- Кад је сазнао да ја знам, дошао је да ме убеђује како су то само приче. "Пали", рекао сам му и пљунуо га. Ја излечио његову жену, а он моју разболео. Бивша му је све узела, он је добио Наташу с мојим новцем. Али паре се потроше - навео је фолк певач.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".