- Ја сам од малена знала шта ћу да будем, никада нисам размишљала да се склоним са стране, посветим кући, деци, мужу. Само ме је занимало да радим. Нисам себе видела у тим породичним водама. Чини ми се да и није било те каријере, да ја као особа нисам била спремна за бригу о детету и посвећеност неком другом. Ако ми је суђено, десиће се била спремна или не. Ја бих волела да се то деси. Прво бих волела да издам албум, па да се деси тај неки господин, па онда... Много ја тражим и очекујем од наредне године - открила је Рада, па признала да ли чезне за љубављу:

- Наравно да чезнем и наравно да ми то треба, љубав, загрљај, као и сваком нормалном. Тек ове године имам осећај да сам преузела живот у своје руке - рекла је Рада, па се осврнула на однос са Миланом Станковићем.

Фото: АТА имагес

 

- Много јуди ми каже, реци му да не иде, као да ја ту могу нешто да урадим. Ја причам, али то је као да причаш ветру, то је толико тврдоглаво да је немогуће. Он је стварно свој, кад нешто зацрта нема назад. Он сада схвата колико је интересантан и колико га људи воле, тако да не верујем да ће се тако лако одрећи овоземаљског живота и да ће се замонашити.

БОНУС ВИДЕО: