Када је 93-годишња Кјанг Ја Ким преминула, одмах је договорено да припреме и саму сахрану организује погребно предузеће, а да се служба одржи у цркви "Промис Чрч" коју је покојна жена помагала. Међутим, када су се рођаци и познаници окупили у цркви, ћерка покојнице је посумњала да нешто није у реду, па је отворила ковчег у цркви.

Тело унутра није припадало њеној мами

- То није моја мајка - рекла им је видевши млађу жену у сандуку, ж

Међутим, особље погребног подузећа било је одлучно у томе да се у сандуку налази тело њене мајке, те су инсистирали да се сахрана настави. Ипак, одлучено је да се сахрана одржи следећег дана када грешка буде исправљена, али будући да је падала киша, погреб је одложен за неколико дана касније.

Сав новац од тужбе ће дати цркви

Куми Ким, ћерка покојнице, рекла је за медије како тог дана бројни ожалошћени пријатељи и чланови заједнице нису могли да дођу, па нису стигли да се опросте од њене мајке.

Породица друге преминуле жене, која је, такође, била укључена у велику забуну, имала је додатне потешкоће. Због стања тела ковчег нису могли да отворе, а породица 93-годишње Кјанг Ја Ким због овог случаја је поднела тужбу од 50 милиона долара против погребних предузећа, а сваки динар који добију у том процесу донираће, кажу, цркви "Промис Чрч".

БОНУС ВИДЕО: