Новинари су питали Огњена Амиџића шта мисли о поступку Селме Бајрами и да ли је погледао снимак: 

- Да, па види, нисам видео снимак и мислим да би најпре требало њу питати због чега је то урадила и да је то најпре њена ствар - почео је Огњен и наставио:

- Није први пут да се то догоди, а онда водитељи наставе да их зову у емисије јер ти певачи буду популарни, имају неки велики хит и то се тако заборави. Ми смо довели у емисије Нину Бадрић која је на свом концерту поздрављала Анту Готовину (најпре осуђен у Хашком трибуналу на 24 године робије због злочина над Србима у акцији Олуја, а потом и ослобођен свих оптужби). На људима је да донесу своје одлуке о томе да ли ће Селму поново звати у емисију и на наступе код нас. Оно што нас умногоме разликује од других је то да ми увек прихватамо све, не "ударамо" забране, док друге државе у региону редовно забрањују наше извођаче и када има и када нема смисла. И то је комплексно питање које вуче корене још из '90-их.

На питање да ли треба да се и у Србији уведе забрана певања певачима који говоре против Срба, рекао је:   

- Ја јесам за то да некада имамо чвршћи став и требало би успоставили неки стандард преко којег нећемо ићи. Видимо да ми попустимо када прође време, када се околности промене и код нас почну да наступају они који су нешто говорили, али би можда требало поставити јасне стандарде преко којих се неће ићи - закључио је.

БОНУС ВИДЕО: