Патриотска нумера дирнула је многе - како присутне у хали, тако и све оне који су пратили пренос борбе за "салатару".

Овим поводом за "Курир" се огласила Даница Црногорчевић која је није пропустила Новакову и Мишину борбу на терену и пласман наше репрезентације у полуфинале Дејвис Купа.

- Са великим задовољством смо испратили, као и увек, где год учествују наши спортисти и представљају нашу земљу. Још једном се од срца захваљујемо нашем Новаку који на прави начин представља и игра за своју земљу, рекла је Даница.

 

 

Након дуела у Дејвис купу, репрезентација Србије, али и пре свега Новак Ђоковић су нападнути од Босанаца, Албанаца и Црногораца да пропагирају "анексију" Косова и Црне Горе, а Даница је истакла да такви коментари само говоре о онима који их изричу>

- Мислим да то све треба апсолутно игнорисати. И не ширити мржњу са наше стране, ако је већ они имају и ако не воле Србе. Такви коментари сами говоре о онима који их изричу и на њих се не треба освртати, јер нису плод аргумената већ зависти на радост нашег народа.

Певачца је на крају истакла и на основу чега припадници поменутих народа бивају испровоцирани и проналазе се у њој

- Очигледно да некоме смета живи дух нашег народа и његово јединство, како на спортским теренима тако и у песми која га обједињује и коју пева, ма где живио. По речи Јеванђеља: „чистоме све је чисто“, а на ономе који тражи поруке мржње је да се запита да ли сам шири мржњу и нетрпељивост, завршила је Даница.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: