Јасна Миленковић Јами прозвала је млађу колегиницу Барбару Бобак, која је позната по обрадама (каверима) туђих песама, као и друге колеге које препевавају хитове.

Фото: Новости

 

Јасна Миленковић Јами подигла је огромну прашину када је истакла да јој сметају препеви њених хитова, а како је у последње време најактуелнији "кавер" песме "Оне ствари", у извођењу Барбаре Бобак.

Ипак, с друге стране она није била расположена за сарадњу, па је на питање "да ли је испратила написе у медијима и Јаснине тврдње", побеснела и дрско спустила слушалицу.

- Ма, бре... - казала је она након чега је веза напрасно прекинута.

Подсетимо, Информер је раније у току дана контактирао Миленковићеву, која је на питање да ли је у својим изјавама мислила и на Барбару, открила да је "небитњаковића на десетине и да их моли да 'сјашу'".

Фото: Н. Скендерија

 

- У питању је једна вирусна прича која је кренула. Јесте да су моје песме евергринови, али томе се мора стати на крај. То је идиотизам и безобразлук. Мене не интересују та имена, све су то људи који немају своје хитове. Немате хитове, па крадете! Барбара, нити било ко други ме није контактирао. "Оне ствари" су моја биографска песма. То је мој живот. С којим, бре, право узимаш моју песму. Ако је теби глуп живот, жао ми је, али не можеш да отимаш туђе - прича Јами, па додаје:

- Замисли када бих ја снимила кавер песме "Куће мале кречене у бело", Снежане Ђуришић, а она да сними моју "Шибицу". Да су моје песме требало да звуче тако како их изводе, нико не би чуо за њих. Упропаштавају ми песму! Сјашите, бре с мене! Ово што се дешава се коси са здравим разумом - закључује Јами.

Информер

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".