Инцидент се догодио у једном селу у округу Гањам у Одиши.

Локални медији преносе да се мушкарац (25) посвађао са супругом (23) са којом има ћерку. НДТВ наводи да је наводно купио кобру од дресера змија рекавши да ће је користити у верске сврхе.

Ганеш је 6. октобра наводно пустио змију из пластичне тегле у соби у којој су спавале његова супруга и ћерка. Обе су пронађене мртве са траговима уједа змије следећег јутра док је отац тврдио да је спавао у другој соби.

Комшијама је рекао да је змија ушла у кућу и ујела његову жену и дете. Мештани су убили змију и одвезли мајку и ћерку у оближњу болницу где су проглашене мртвим.

Полицијски надзорник Гањама рекао је да мушкарца таст одмах оптужио за убиство. Почела је истрага и полиција је испитивала хатарере змија у локалном подручју.

Мушкарац је у почетку негирао оптужбе, али је на крају признао злочине на испитивању, саопштила је полиција.

- Оптужени је ухапшен месец дана након инцидента јер је било кашњења у прикупљању доказа против њега. Добили смо и обдукциони извештај који јасно указује да се смрт мајке и ћерке догодила касно 6. октобра увече. То је изазвало сумњу како је рептил могао да остане у истој просторији до јутра неколико сати након што их је угризао. Током испитивања је негирао оптужбе, а касније је тврдио да је змија можда сама ушла у просторију, али је на крају признао да је починио злочин - наводи начелник полиције.

(Дејли мејл)

БОНУС ВИДЕО: