У Србији се више од 200 особа воде као нестале, а међу њима су 14-годишња Елена Марковић и 21-годишњи Филип Урумовић из села Кленак.

Лена је нестала пре три месеца, 24. августа, а пре три дана нестао је 21-годишњи Филип Урумовић.

За сада, нажалост, још увек нема позитивних информација о ова два случаја да су ове две младе особе пронађене. Већ неколико месеци 14-годишњој Елени нема ни трага, ни гласа. Родитељи и пријатељи и даље трагају за њом. У потрагу за 21-годишњим Филипом укључила не само полиција, којој је нестанак пријављен и где је потврђено да је потрага у току, него и његови мештани села Кленак и околних места, односно сви пријатељи који су у том тренутку били расположиви и могли су да крену на терен.

Оно што је наравно интересантно јесте да је Филип наводно према незваничним информацијама оставио откључан аутомобил у близини старог железничког моста. Понео је мобилни телефон наводно са собом и кључеве, али оставио новчаник. Оно што се још говори у јавности и наравно у заједници јесте да је Филип отишао тог јутра у 8.00 када је нестао 20. новембра да обави куповину за своју баку којој је био доста привржен с обзиром да су му родитељи разведени, живео је са својом мајком.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: