Према листи "Times of India", ово су три најмоћнија знака Зодијака.

Лав

У зодијачком универзуму је неприкосновени краљ када је у питању његов утицај на окружење и људе уопште. Иако овај хороскопски знак у почетку може да изгледа као да је превише строг и арогантан, постоји разлог зашто нико никада није у стању да се одупре Лаву.

Фото: Профимедиа

 

 

Овај знак има веома јаку власт над својом појавом и присуство веће од живота. Без обзира на то где иду или са ким су окружени, Лав ц́е се увек појавити као харизматична и моц́на особа способна да направи велику гужву и покрене лавину.

Шкорпија

Да ли сте икада срели Шкорпију која није имала тако интензиван поглед у очима и асертивну природу? Није нико. Постоји нешто у страсти и посвец́ености овог знака због чега је вец́ина људи застрашена самим њиховим присуством. Шкорпије се не жале, лако могу саме да се носе са огромним задацима, без тражења ичије помоц́и. Оне су више него способне да функционишу саме или у изолацији – што их чини заиста моц́ним лидерима. Штавише, изузетно су посвец́ене и ентузијасти, тако да не постоји нико ко може да их заустави кад једном упру очи у нешто.

Фото: Профимедиа

 

 

Бик

Моц́ни Бик је несумњиво један од најдоминантнијих знакова Зодијака. Он зна шта жели и како да то добије – на удицу или на превару. Он је тврдоглав, одлучан и упоран, и заиста не прихвата „не“ као одговор. Како имају интензивну и авантуристичку личност, немају много чега да се плаше. Они су увек у потрази за оним што желе и своје жеље остварују.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО: