Гоца Божиновска јуче је прославила славу Аранђеловдан у кругу породице и пријатеља. Како је навела, од раног јутра посветила се гостима и богатој трпези коју углавном сама припрема, па мобилни није ни узимала у руке.

Фото: АТА имагес

 

- Све је било јако лепо и свечано, ми увек славимо у кругу најближих. Фино се поједе, мало залије, испричамо се... Лепе су славе баш због тога што нас све окупе као некад - изјавила је Гоца и додала да су на вечери били и Вељко и Богдана Ражнатовић са којима се њен син Мирко ородио.

Јао како је Богдана слатка онако трудна, а угојила се таман, нема ни грам вишка... Предивна је и уопште није размажена трудница, мада је она већ искусна мајка - прича Гоца и додаје:

Фото: АТА имагес

 

- Много волим и Вељка, и сада наравно Богдану, њих двојица су се одувек дружили, а сад су се и ородили преко Бојане и Богдане и то је заиста прелепо, ја сам пресрећна због тога. Богдана је мислим већ четврти месец, а ми смо то одавно знали, од самог почетка, али није наше да о томе говоримо, поготово не јавно. Свакако сам пресрећна због њих - објашњава Гоца и открива кад ће њен Мирко да прави треће дете:

- Мислим да моји још неће, мала је разлика између ове двојице, па би било напорно. И овако није лако, али имамо жену која их чува. Ту сам и ја, ма ништа док баба не ускочи - закључила је Гоца и за крај потврдила све што нам је пре неколико недеља рекла њена пријатељица Злата Петровић.

- Све вам је рекла моја Злајка, повукла сам се у кућу са породицом јер помажем око деце Бојани и Мирку, али и због чињенице да ме они толико опуштају и радују да ја вама не могу да опишем - истакла је поносна бака која је и даље згодна и лепа певачица, али каже да још не планира да се враћа на сцену.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".