Док је Новак Ђоковић у Торину освајао Завршни мастерс, по осми пут, и рушио још један рекорд Роџера Федерера, швајцарски тенисер је уживао на концерту у Цириху.

Одлучио је да пензионерске дане искористи да ужива у гласу једног од највећих оперског певача свих времена - Андрее Бочелија, а посебна част припала му је када је Италијан "извео" славног тенисера на бину.

Чувени тенор је одушевио нумером "Нессун Дорма" због које су емоције преплавиле Роџера Федерера, тако да се Швајцарац расплакао како није вероватно од завршетка каријере или можда Вимблдона 2019. године, када је последњи пут имао шансу да освоји гренд слем.

После свега, Федерер и Бочели су се поздравили, а швајцарски тенисер се поклонио легендарном певачу који му је посветио песму на крају концерта. 

Подсетимо, Роџер Федерер је у пензији од септембра 2022. године, када је на његовом опроштају играо и Новак Ђоковић, тенисер са којим је имао много несугласица када се појавио на "великој позорници" и који му је у међувремену оборио практично све рекорде. У међувремену, Ноле је прославио и титулу у Торину и почео 400. недељу на врху АТП листе.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: