Гоца Божиновска, лудо је волела Мирка Шијана. Ипак, иако је деловало да је њихов брак складан, није тако било. Мирко ју је преварио са њеном пријатељицом и комшиницом Горданом. 

Гордана и Гоца биле су у собрим односима до 1996. године, а онда Зоран напушта њу и децу. Тада се Гоца сели са децом на Нови Београд, а Гордана је три недеље пре Шијановог убиства подарила сина боксеру. 

Шијанов млађи брат познат је јавности тако што је тренутно у затвору, а раније је испуњавао странице хронике због проблема са законом. 

"Та жена ми је уништила породицу. У ствари, уништила ми је цео живот. Било је тешко, али не враћам се на старо. Одлучила сам да више не трошим време и живце на непотребне ствари. Толико сам драгих и вољених људи који ми недостају изгубила, тако да неке ствари нису ни приближно болне као те. Могу само да кажем да она и ја нисмо у свађи и да је међу нама све ОК. Шта је било, било је. Треба се радовати, а не туговати и враћати филм у прошлост. Увек сам била толерантна и праштала, па тако и њој. Опростила сам, али нисам заборавила. Једно је сигурно, мој Зоран је био уз мене до краја", рекла је својевремено Гоца.

Фото: архива Новости, Фејсбук

 

Млађи син убијеног боксера, Зорана Шијана, Вукашин Шијан тренутно је у затвору, где издржава казну од годину дана и два месеца због насилничког понашања у ресторану "Ужице" на Аутокоманди прошле године. Млађи Шијан је тада ударио песницом у главу девојку која је седела за суседним столом, а потом још једном момку задао више удараца по глави и телу. 

Пре неколико година је приведен због наводног учествовања у пуцњави на Новом Београду са неколико младићау којој је у шаку рањен Стефан Р. (30). Вукашин је тада осумњичен је да је подстрекивао друга да убије мушкарца који је покушао да спречи дивљање ове групе младића.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: