Певач Петар Грашо један је од најомиљенијих извођача у читавом региону, а његове баладе обожавају се већ дуги низ година. Осим његове музичке каријере, у фокусу је и његов љубавни живот, а познато је да је Грашо у браку с прелепом Ханом Хуљић Грашо, с којом је 2022. године добио и ћеркицу Албу.

Фото: АТА имагес

 

Хана је ћерка Тончија Хуљића, а његов однос с Грашом више је него занимљив, јер су они били и пријатељи и сарадници пре него што се Петар оженио Ханом.

Неке занимљивости из свог односа Петар Грашо и Тончи Хуљић открили су у најновијој епизоди 'Књазалишта', аутора и водитеља Роберта Књаза. Наиме, у емисији је гостовао Петар Грашо, али се неколико наврата појавио и његов таст Тончи Хуљић.

Фото: АТА имагес

 

У једном тренутку емисије, Хуљић је открио и како је схватио да је Грашо завео његову ћерку Хану, којом се на крају и оженио и добио ћеркицу Албу, чиме је Тончи постао и деда по први пут!

— Схватио сам да се нешто догађа између њега и моје кћери кад он више није имао примедби. Дођемо у студио, снимимо песму и њему је све ок. Сложи се са мном сваки пут, нема проблема, разговори теку нормално. Мислио сам да му је нешто.  Да мора доктору.  Мислио сам да је болестан — рекао је Тончи Хуљић.

Тончи Хуљић и Петар Грашо говорили су о свом односу, а њихова међусобна "подбадања" публици су увек интересантна!

Фото: АТА имагес

 

- Какав је Тончи Хуљић као таст? Ја сам њему одличан, а он је мени очајан - рекао у шали је рекао Петар и додао:

-Док кувам вређа ме да то сигурно неће бити добро, онда кад ја то скувам, све поједе, све попије, онда ви процените ко је коме ту добар - рекао је за Ин Магазин Грашо.

На Петров рачун шали се и Тончи.

- Он је лош пример за све мужеве, човек који је толико бриљантан у кући, да су ми сви пријатељи које сам довео тамо са женама рекли да их не доводим више тамо да то гледају.  Човек стварно кува да је то невероватно.  Тако да му ја немам шта делити савете, а и нема горе ствари него кад се бака и деда превише петљају, петљај се колико они траже — испричао је једном приликом Тончи.

Стил

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".