Она је ову слику поделила на друштвеној мрежи и изазвала низ коментара. Девојка која се на Твитеру потписује као "Снаха Анђелија" објавила је фотографије писама и разгледница као и ону на којој се виде разбацана писма око контејнера. Њихов садржај, међутим, није ни близу толико тужан.

- Не могу сад, гледам како човек баца свој живот у контејнер - написала је девојка у свом твиту.

Судећи по ономе што пише, у питању су писма из војске давне 1985. године. У коментарима су се одмах јавили сви који су се пронашли и којима размена писама није страна. Многи и даље чувају писма иако је љубав одавно прошла. Управо због тога, већина се питала каква је мука натерала непознатог мушкарца да се после толико година одлучи на овакав потез.

 

 

- И сад ћу само размишљати шта се у њему десило после 35 година па је решио да баци. Најлакше ми је да помислим да се упокојио па наследници бацају - један је од коментара испод ове објаве.

"Верујем да то наследници продају стан и бацају све. Ако је чувао до сад зашто би сад бацао", "И моја мајка чува писма која су размењивали она и мој отац. Још су живи али и кад оду с овог света, чуваћу та писма", само су неки од коментара.

Неки још чувају своје успомене...

- Имам негде још понеко писмо које сам писала мом војнику пре неких 25 година. Жао ми да бацим а љубав је прошла одавно - написала је једна корисница ове друштвене мреже.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".