Познати музичар и водитељ Неле Карајлић већ годинама је део јавне сцене, али свој приватан живот не воли да експонира. 

Његов брат био је Дражен Јанковић, клавијатуриста у саставу бенда "Забрањено пушење, а Неле је засновао своју породицу, те има супругу Сању, а познато је да је с њом добио двоје деце, сина Срђана и ћерку Јану.

Фото: Драган Миловановић

 

 

Ниједно од њих двоје није кренуло очевим стопама, премда је таленат за уметност присутан код обоје.

Неле не говори много о деци у јавности, али у једном од интервјуа открио је непознат детаљ о њима.

- Мислим да немају никакву свест о томе ко сам. Не постоји ништа што је њих могло да магнетише, није то ни предност, а ни мана - рекао је Неле о својој деци у једном од интервјуа.

Фото: Инстаграм принтскрин/jana_jankovic

 

 

Пре пар година је Неле у Скупштини града примио награду Момо Капор, а на додели су га пратили његови најмилији. Неле је по награду дошао у друштву супруге Сање и наследника, а то је једна од ретких прилика да смо Нелета могли да видимо у друштву породице.

О сину Срђану говорио је да је студент америчког "Моунт Мерцy" универзитета, а Нелетова супруга Сања испричала је како је њихова ћерка Јана ветеринар.

- Моја ћерка је ветеринар, научник је. То јако воли. Син је досад био фудбалер, али, како крв није вода, сада је отишао на мастер студије режије у Берлин - открила је за "Премијеру" Сања Јанковић, музичарева супруга.

Фото: Инстаграм принтскрин/jana_jankovic

 

 

Јана је рођена 1990. године у Сарајеву, али се као мала са родитељима и братом преселила у Београд, у ком је одрасла.  Упоредо је завршила и основну и средњу балетску, чак играла и у неколико представа у Народном позоришту!

Ипак, љубав према животињама је напослетку превагнула, те је Јана уписала Ветеринарски факултет у Београду, а након завршених студија она се запослила у Немачкој. Лепа Јана данас живи и ради у Швајцарској.

БОНУС ВИДЕО: