Адел је наводно потврдила свој брак са спортским агентом Ричем Полом. Спекулисало се да је пар у тајности стао на луди камен још прошле године, а Адел је подгрејала ове гласине када је недавно Рича назвала својим "мужем".

Фото: Профимедиа

 

Наиме, певачица је током хумористичног шоуа свог најбољег пријатеља Алана Кара у Лос Анђелесу обелоданила да се удала.

Два анонимна извора који су били присутни на лицу места потврдили су ову вест за Инстаграм налог "Деуxмои" који се бави трачевима о славним особама.

"Вечерас сам био на шоу Алана Кара у Лос Анђелесу и Адел је била у публици. Он је питао публику да ли се неко удао или оженио недавно, а она је викала "Јесам"", каже овај извор.

"Када су питали да ли се неко недавно венчао, она је викнула "Ја сам". Била је супер слатка, али је изненада нестала са шоуа пре краја", рекао је други извор.

Иначе, Рич се прошлог месеца осврнуо на гласине о браку током гостовања у емисији "ЦБС Морнингс".

Новинарка га је упитала да ли треба да Адел ословљава као госпођу Пол, на шта је он стидљиво одговорио: "Можеш да је зовеш како год желиш", потом додавши да он није тип особе која са медијима распреда о свом личном животу.

-"Ја сам на добром месту, ми смо на добром месту. Срећни смо. Она је сјајна. Била је сјајна за мене, били смо сјајни једно за друго", рекао је у емисији.

 

 

Подсетимо, Рич и Адел су се јавности први пут представили као пар у јулу 2021. на једној НБА утакмици, а поп дива је у више наврата истакла да је он први мушкарац у њеном животу са којим све иде лако.

"Он је урнебесан. Он је толико забаван, духовит је, да. И веома паметан. Он је веома, веома паметан, знате. Прилично је невероватно гледати га како ради оно што ради", рекла је једном приликом.

Прослављена 35-годишњакиња већ има 10-годишњег сина Анђела из брака са Симоном Конецким, али је недавно рекла да би волела да поново затрудни.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".