Реч је о важној жени у животу породице Ђоковић имајући у виду посао који обавља.

Ова девојка примећена је и дан раније, како води рачуна о Тари, ћерки Јелене и Новака Ђоковића. Појављивала се и раније на трибинама, уз директорку Фондације "Новак Ђоковић" и малишане, Тару и Стефана.

Фото: Профимедиа

 

 

У питању је дадиља деце чувеног пара. Писало се раније да је морала да испуни бројне критеријуме да би добила овај посао што је разумљиво, а у те критеријуме спадају познавање страног језика и педагогије.

Јелена и Новак Ђоковић веома су приврежени васпитању своје деце, дадиља- како претпоствљавамо, сигурно следи њихове методе у одгајању Стефана и Таре који су уживо гледали тријумф свог тате. Након финала у Торину забележене су веома емотивне сцене.

Фото: Профимедиа

 

 

У породици Ђоковић важи једно битно правило, о чему је Јелена Ђоковић говорила на једном панелу:

- Стефан и Тара су прва генерација деце у нашој породици која никада није добила батине. Ја сам их добијала од својих родитеља, моја мајка пре мене, отац, баба и деда, Новакови такође. Верујем да то што не одговарамо на грешке и погрешно тумачење емоција насиљем заиста може променити свет. Сматрам да је то један велики квантни скок у мењању историје и будућности.

(Жена Блиц)

БОНУС ВИДЕО: