Књижевница Весна Радусиновић написала је 20 бестселера од којих већина не може више да се купи. Читаоци их траже по Купинду и антикварно. Легендарна уредница и новинарка већ извесно време се повукла у свој лепи, удобни дом. Уз супруга Миломира Марића и сина Ведрана на миру припрема пословне специјалитете.

Фото: АТА имагес

 

Она је својевремено и признала зашто се повукла из јавности, те признала да јој прија миран и повучен живот.

- Искрено, одавно ми не пријају градска догађања и окупљања на којима можете силно да се задивите или пак да завидите тој искреној љубави, нежности и доброти коју размењују жене које се страсно мрзе и не могу очима да се гледају. Најслађи осмех, најдужи загрљај и највеће комплименте добићете управо од оних који се питају шта ви још тражите у овом граду или можда и на овом свету.

- Једноставно нисам по укусу чаршије, нити сам икада била, али се не буним. А пошто ни они нису по мом, имам право да не идем тамо где не мислим да припадам. Сем тога, толико докона баш нисам и бавим се читањем, писањем... Бавим се својим а не туђим животима, сем у романима.

Фото: Принтсцреен Инстаграм / веснарадусиновицоффициал

 

Иначе, Весна је недавно проговорила и о браку са Миломиром Марићем, те открила да ли му нешто замера и признала шта свакодневно ради.

- Не замерам му ништа, јер могу да се нервирам колико хоћу а он другачије нити жели нити може. Баталила сам се сизифовања, нисам ни ја баш толико докона. Рођени је воркохолик и стална акција од цика зоре је услов да буде срећан или бар задовољан. Жао ми је што нема времена да седне и приведе крају своју књигу "Самоубиство Југославије" коју пише већ 20 година и увек има нешто да дода на написаних две хиљаде страна.

- Знам да ми нико не верује, али човек ама баш никада не чита и не гледа ништа о себи, па сам често принуђена да му препричавам шта пишу о њему. Ја то још и зачиним, додам и измислим, онако домаћински свашта, не би ли реаговао. Ништа! Ни реч. Тако мисле и да је он у кући невиђено забаван и шармантан. Он у кући ретко проговара. Чита човек по цео дан, лепи своје књиге, коричи, па трчи у Патријаршију, тамо му ваљда то најбоље ураде, гланца их да се сијају и баш га брига за свакодневне и тривијалне ствари. Ипак је геније а и што би умарао мозак. А и што бих ја свој одмарала и штедела кад нисам баш до те мере генијална (смех).

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".