Један од наших најпознатијих глумаца који је захваљујући невероватном таленту добио улоге којима је оплеменио српско глумиште труди се да своју приватност сачува од радозналих погледа. 

Ипак, приватан живот Војина Ћетковића интригира фанове, а глумац је недавно направио преседан и открио детаље које је до тада мало ко знао.

Фото: АТА имагес

 

Наиме, живот Војина Ћетковића пре него што је упловио у глумачке воде био је потпуно другачији.

Као двадесетогодишњак напустио је родни Крушевац и зарад студија се преселио у Београд. 

Тада му се прижила прилика да потпише први уговор и оствари дечачки сан. Ипак, мали хонорар навео га је на помисао да одустане, али га је глумачка легенда Радмила Савићевић охрабрила да истраје. 

Она му је, наиме, рекла да, без обзира на висину хонорара, потпише уговор, а потом је позвала такси и попут праве домаћице угостила га је у свом дому. 

Фото: Јутјуб принтскрин

 

- Изнела је врелу гибаницу, сарме и још гомилу хране. Морао сам да једем малтене до изнемоглости.

Након тога одвела ме је до телефона и натерала да се јавим мајци, чак ми је дала и неки новац јер су то била она тешка времена кад се једва састављао крај с крајем - присетио се глумац, а преноси глоссy. 

Живот Војина Ћетковића почео је да се мења, а улоге су се низале једна за другом.

Новац и слава га нису променили, а глумац никада није заборавио ко му је у тешким тренуцима пружио руку, а са Радмилом је остао у контакту све до њене смрти. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".