Још увек шира јавност није заборавила како је током корона вируса и обустављених наступа, међу првима, супруга Радише Трајковића Ђанија, Слађа, на сав глас кукала како нема ни за паштету.

Фото: АТА имагес, Инстаграм принтскрин/слађа_царпедием

 

Сада је изгледа, тај период далеко иза Трајковића, па су заборавили како су јавно молили да Ђани наступа како би зарадио "који динар" за отплату рата кредита станова у луксузном насељу, али и да би имао шта да поједе - подразумева се, сем паштете.

Исти тај Ђани, сада, после нешто више од две године зимује у најскупљем хотелу у Дубаију, где ноћење кошта 12.000 евра и то само са доручком.

 


С обзиром на то да је у једном тренутку усликао ВИП картицу хотела, вероватно је узео пакет у који све спада, а који је верујемо много папренији од ових 12.000 евра по ноћи - чија је основна цена.

Да се ни ту није зауставио, сведочи и то што се јавно подсмевао, тако што је на Инстаграм сторију снимио своје ноге где лежи на лежаљци, а успут пуца поглед на цео Дубаи.

- Како се живи, не умирало се, фамилијо - поручио је насмејани Ђани који је конзумирао у том тренутку разна пића.

Фото: АТА имагес

 

А да му ни ту није било доста хваљења, говори и то да је усликао боцу скупог шампањца и уз то се иронично смејао.

Ништа ово не би било спорно да исти ти Трајковићи до пре две године нису јавно кукали да неће имати за паштету, јер су због корона вируса обустављени Ђанију наступи.

- Никада ни на чија врата нисам закукала, ко има смеће у своје двориште не гледа, него у туђе. Ја нити се хвалим, нити се жалим. Доста је лоша ситуација, ми живимо од тога. Имало смо неке планове, али и неке издатке. Да сам знала да ће да потраје, можда не бих инвестирала у нешто. Свако има своју муку - рекла је тада Слађа и додала:

- Људи се стално питају шта ми једемо? Па, једемо паштету и хлеб, пржена јаја, једемо што и нормалан свет. Је л' пита неко где је једно дете, па друго, па треће, где је један, где је други стан, где су дажбине? Као лако је певачима они зарађују много, али нико не каже да и имамо пуно расхода. Мени нико није опростио ниједан дуг и нико није питао имаш ли одакле да платиш? - закључила је Ђанијева жена за "Стар" пре две године.

Изгледа да су Трајковићи брзо заменили паштету скупоценим шампањцем, и да су још брже заборавили како су донедавно кукали на сав глас, док се сада јавно подсмевају из хотела у Дубаију где ноћ кошта само 12.000 евра.

Курир

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".