Ана Рајковић и фудбалер Предраг Рајковић уживају у својој љубавној романси, а Рајковићева је отворила душу и признала како су на њихов однос утицали трачеви о превари са Душаном Влаховићем.

Фото: АТА имагес

 

Ана Рајковић је већ дуго у браку са голманом репрезентације Србије Предрагом Рајковићем, са којим има два сина - Рељу и Тадију. Бивша манекенка ужива у мирном породичном животу, али је током Светског првенства у Катару због појединих трачева доживела велики стрес. Породица Рајковић је у тим тренуцима пролазила кроз ружне тренутке, јер су Ану повезивали са једним спортистом из репрезентације. Она је оштро демантовала ове приче, и открила да се иза свега крију њене "пријатељице" које, како каже нису успеле у намери да јој разоре брак.

"Утицали су много, али позитивно. Постали смо јачи, породично нас је та ситуација ојачала! Задесила нас је у најтежем могућем тренутку и баш због тога смо све пребродили на најбољи могући начин", каже Ана и објашњава како изгледа живот жене фудбалера.

 

Фото: Инстаграм принтскрин/рајковиц__ана

 

"Могу да вам кажем да није тешко бити жена фудбалера. Некада су мужеви ишли у рат, а ово је много лепо. Супруга пратим кроз много трофеја и успеха. Наша деца све то гледају и памте дивне тренутке. Одрастање наше деце је прелепо уз родитеља који је професионални спортиста. Има много бенефита, деца говоре више страних језика..." Дизајнерка дечије обуће с голманом има двојицу синова, и истиче да су обојица наследили љубав према фудбалу и спорту уопште:

"Реља већ тренира фудбал, али воли и да јаше, да тренира кошарку... Он просто воли спорт, док Тадија жели да буде голман. Тадија је татина копија. Жели све да ради као тата, јер му је он узор и инспирација, а мени је због тога неизмерно драго." Рајковићева истиче да јој не смета када је ословљавају са "жена фудбалера", те да јој импонује та титула, иако сама има своје занимање. "Не само да ми не смета већ ми је част што сам жена фудбалера, тачније, жена Предрага Рајковића", поносна је Ана. О свом супругу има само речи хвале, а открила је и оно што јавност до сада није знала о њему: "Пеђа је веома духовит човек, симпатичан је и осећајан. Више пута ме је изненадио на прелеп начин. Брижан је муж, али и отац. Увек је расположен и весео, када је тешко, уме да каже: "Љубице, идемо даље!"

Остварена као супруга и мајка, али и пословна жена, открила је који је њен животни циљ: "Дечаци тешко подносе раздвојеност од тате, па се трудим да стално будемо заједно. Сматрам да је породица кључ свега и да мора бити на првом месту. Раздвајамо се само када је Пеђа у карантину, али никада не бих пристала на то да он живи у Шпанији, а ми овде. То не долази у обзир! Најважније ми је да деца одрастају уз оба родитеља. Одрасла сам само уз мајку и знам колико је битно да будем уз свог супруга. Бизнис је мимо тога, породица не сме да трпи."

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".