Ћерка Бојане Ристивојевић у септембру је напунила две године.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ МОНДО ПОРТАЛ

 

Водитељка Прве телевизије иначе избегава да јавно дели фотографије своје ћеркице јер не жели да је форисира у медијима од малих ногу, али сада није одолела.

Наиме, Бојана је малу Митру одвела у играоницу, па је показала како пњена принцеза ужива са Мини Маус. Другим речима, Митри се највише допала аниматорка обучена у Мини, па јој је без страха села у крило и позирала.

ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ бокалица

 

Бојана је најпре објавила фотографију са ћеркицом из лифта, а потом и из играонице са Мини. Она, иначе, не крије колико је мајчинство променило, те колико ужива у истом. Ипак, она се након порођаја на посао вратила после само три месеца, чиме је доказала колико јој значи и да ради.

- Више пута сам говорила да једноставно имам утисак као да је моја ћерка одувек крај мене била... као да се ништа није променило, осим што осећам да сам истински срећна крај ње и што више пажњу не придајем неким малим свакодневним проблемима... Једноставно, доласком принове мењају се и вредности и приоритети - рекла је Бојана непосредно после порођаја.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".