Метју Перу, један од омиљених ликова и звезда серије "Пријатељи" преминуо је 28. октобра.

Након сахране и опроштаја његових колега на друштвеним мрежама, екипа "Пријатеља" би желела још једном да се опрости од њега, на један посебан начин.

То би могло да се догоди на додели "Еми" награда.

Фото: Профимедиа

 

 

Желе да опишу свету какав је био

- Сви би волели да се окупе на бини, да причају о њему, као и да имају посебан сегмент где ће свако понаособ да дели успомене на преминулог глумца и опише свету какав је био човек у стварном животу - преноси Даилy Маил.

Затим се додаје:

- Ако се сви сложе око оваквог одавања почасти и добију дозволу његове породице, сигурно је ће се окупити како би то вече учинили посебним тренутком за Метјуа и све који су га волели.

Фото: Профимедиа

 

 

Ако не чује смех, мислио је да ће умрети

Додела 75. Емија требало би да се одржи 15. јануара у Лос Анђелесу, након што је одложена због штрајка сценариста. Иначе, Метју Пери је током живота био номинован за пет Еми награда.

Џенифер Анистон је у својој објави на друштевним мрежама подсетила да је Пери увек волео да засмејава људе.

- Како је и сам рекао, ако не чује смех, мислио је да ће умрети. Живот му је дословно зависио до тога. И овај дечак је успео у томе. Све нас је засмејавао. И јако смо се смејали. Последњих неколико недеља једно другом смо слали наше поруке. Смејање и плакање, па опет смејање. Чуваћу их заувек - написала је Анистон.

Фото: Профимедиа

 

 

Долазио је на посао и кад му није било добро

Лиса Кудроу се на друштвеним мрежама захвалила Перију што је долазио на снимање чак и кад му није  било добро.

Његов колега Дејвид Швимер је подсетио да је Метју Пери на снимању "Пријатеља" успео да од шест странанца направи једну породицу.

БОНУС ВИДЕО: