Певач Саша Ковачевић ужива у љубави са некадашњом мисицом Зораном Тасовац са којом, како је рекао, има намеру да стане на "луди камен" и заснује породицу.

Међутим, пре Зоране певач је био у озбиљној вези са блогерком Јованом Јоцић, а и та веза га је умало довела до олтара.

 

 

Саша и Јована су раскинули 2017. године, након четири године везе, а након неког временског периода Јована је упловила у везу са Владаном Савићем, фронтменом Магла бенда са којим је добила ћерку.

Међутим, љубав није потрајала, па су њих двоје одлучили да прошле године ставе тачку на заједницу, коју нису крунисали браком.

Недуго након разлаза, Јована је како се писало упловила у везу са једним Италијаном, а да ли је и даље са њим није познато.

Јовану су тада и упитали да ли је њен нови дечко Италијан, на шта је она одговорила потврдно и поделила његову слику.

Фото: Инстаграм принтскрин/jocic.jovana

 

 

Подсетимо, Након што је Владан Савић, певач "Магла бенда", пре извесног времена обелоданио да је донео одлуку да стави тачку на везу са Јованом Јоцић, огласила се и манекенка.

- Људи моји, као што сам и досад делила са вама лепе и ружне ствари, време је да и ово поделим. Заправо, Влада и ја смо одлучили да се растанемо. Остаћемо пријатељи и у добром односу, јер, као што већина зна, имамо Ђанђу - истакла је тада путем друштвених мрежа Јована, алудирајући на ћерку Анђелију.

БОНУС ВИДЕО: