Дејли мејл сугерише да је тело откривено две недеље након што је познати ирски режисер Рос Мекдонел (44) нестао из свог дома у Њујорку, а његов бицикл касније пронађен само пет километара од плаже Бризи Поинт.

Полиција Њујорка није открила да ли је унакажено тело вода избацила на обалу или је остављено на плажи. Главни градски иследник сада покушава да утврди тачан узрок смрти.

Идентитет настрадалог неће бити објављен док породица не буде обавештена.

Мекдонел је иначе последњи пут виђен у суботу 4. новембра око 20.30 сати. Добитник награде Еми тада је виђен на плажи Форт Тилден у близини Роксберија где је три дана касније пронађен његов бицикл закључан.
Раније овог месеца, пријатељ несталог режисера Џин Галерано, рекао је за ирске медије да је Мекдонел био на плажи, али да је "ушао у океан" пре него што му се изгубио траг.

Мекдонел, који је пореклом из Даблина, освојио је награду Еми 2021. године за свој рад на снимању серије "Трговина". Радио је широм света, укључујући Авганистан, Украјину и Мексико, а био је номинован за још једну награду Еми 2018. као режисер документарног филма ЦНН Филмс Елијан.

(Курир.рс/Дејли мејл)

БОНУС ВИДЕО: