Ово је време када се емоције и свест спајају, често наглашавајући потребу за комуникацијом, изражавањем идеја и истраживањем нових информација.

Потреба за разговором

Знак Близанаца повезан је с интелектом, комуникацијом, радозналошћу и променљивошћу. Када се Месец нађе у овом знаку у пуном стању, може се осећати појачана потреба за разговором, дружењем и дељењем мисли с другима. Емоције могу бити променљивије него обично, јер Близанци подстичу брзе промене и разноликост у искуствима.

Фото: Профимедиа

 

 

Ово време такође може бити одлично за учење, истраживање нових области или проширивање хоризонта кроз комуникацију с различитим људима. Међутим, важно је бити свестан да оваква енергија може довести до површности или расипања пажње, па је корисно пронаћи баланс између истраживања нових идеја и одржавања фокуса.

Астролошки гледано, пун Месец у Близанцима може донети нагласак на комуникацију, учење, повезивање с другима и истраживање нових могућности. То је време када се може осетити појачана енергија која подстиче размену информација и идеја.

Пуни Месец је често повезан с емотивним стањима. Неки људи верују да ово време може утицати на емоције, доносећи већу интроспекцију, наглашавајући одређене аспекте личности или чак повећавајући интензитет одређених ситуација у животу.

Пун Месец у Близанцима ће бити тежак за Близанце, Стрелчеве, Девице и Рибе.

БЛИЗАНЦИ

Све оно што вам се склупљало последњих недеља коначно ће кулминирати. Имаћете потребу да кажете свима отворено шта мислите без размишљања да ли би то могло да повреди некога. Због тога треба бити опрезан у комуникацији. 

СТРЕЛАЦ

Уколико имате емотиван однос који је тежак, ово је завршни тест у 2023. години који ће одредити да ли је он предодређен да траје. Уколико сте у браку, могућа је криза.

Фото: Профимедиа

 

 

РИБЕ

Пун Месец у Близанцима доноси вам кризу на радном месту. Могуће је да ћете у интервалу до 27. новембра силно желети да мењате посао, па чак и професију.

ДЕВИЦА

Пун Месец доноси вам породичне проблеме и компликације око стана. Није најбољи тренутак да се расправљате са родбином.

У току пуног Месеца веома је важно да се суздржимо од доношења одлука у афекту.

БОНУС ВИДЕО: