Јована Томић Матора разочарана је у љубав. Веровала је да ће љубав са Анитом Станојловић бити за цео живот, али нажалост, показало се сасвим другачије. 

- Нисам добро, не могу да поднесем више ни емисије, ни одговоре. Све ме излуђује. Све ми смета. Не знам шта више да вам кажем, погодило ме је ово што ми је рекла за мог брата. Зоран је мој рођени брат, ја њега не помињем толико, више помињем Николу. Водила сам битке са њим око свадбе, а онда када ју је упознао променио се. Ја сам хтела живот са њом и видела сам себе са њом. Она и ја смо данас лепо попричале, али боли ме тај дан, то што сам будала, лајвови. Тај напад како се она бранила, све што си јој ти поставио, ја сам јој постављала, све тражим одговор, али нема излаза из ове ситуације, нема. Да је била интернет превара, ја бих прешла преко тога, али ово не могу, немам за шта, нити осећа, ради ми контра. Она мени ништа не помаже, једним гестом ми не помаже. Ја нећу више да причам ни о њој, ни о њеној породици. Ја се боље понашам него што сам мислила. Њене небулозе, њени нелогични одговори. Не браним Аниту, али и та смећарка опсесивна болесница, ја не верујем да Анита све лаже, ти људи су болесни - отворила је душу Матора па додала:

Фото: Прринтскрин/Инстаграм/Задруга Официал

 

- Не могу ја да будем сурова према Анити, свим ми знамо какве сам ја имала свађе овде, али ја не могу да вређам Аниту, имам емоције. Морам да се дистанцирам, нећу да блејим више ни са ким, ни са Марком, ни са Ша, нећу да будем никоме терет. Ја знам да Анита неке ствари ради намерно да извуче моју реакцију, а она неће да ме пусти, она је толико саможива, одбијање хране, а ево мој Марко јој прича и покушава да је освести. Она је све то требала да каже мени, а да је нормална требала је то да каже пре уласка. На нашој свадби је био само Пинк.рс, и све се видело. Мени је Матеа рекла да сам ја највећи блам, а она дала поруке, ко је други могао да каже то, ја ево молим Аниту да ме остави на миру да искулира - изјавила је она.

На крају је рекла да нико више неће носити њено презиме, осим њеног детета.

 

БОНУС ВИДЕО: