Черил Огустин тужила је америчко-аустријског глумца Арнолда Шварценегера (76) за саобраћајну несрећу након које је остала инвалид. Шварценегер је наводно крив за саобраћајку у јануару прошле године.

Фото: Профимедиа

 

 

- У наведено вријеме и на наведеном месту, тужени, и сваки од њих, тако су немарно и противзаконито возили наведеним возилом и изазвали судар наведеног возила с возилом тужитеља и непосредно проузроковали доле описане повреде и штету тужитељки - стоји у документима које је набавио портал Тхе Бласт.

Тужитељка је такође навела да јо је након саобраћајне несреће требала лекарска помоћ, коју је сама финансирала. Такође, након саобраћајке њен аутомобил није био у возном стању.

Од глумца тражи покривање свих трошкова проузрокованих несрећом; медицинских, али и поправак аутомобила.

Фото: Профимедиа

 

 

У тренутку несреће бивши гувернер Калифорније возио је ГМЦ Yукон па се нешто више од километра од свог дома сударио с Тоyотом Приус и ударио у Порсцхе Цаyенне. Извори блиски глумцу тада су тврдили да је био јако забринут за повређену жену и да је лично проверавао њено стање.

Глумац у тренутку несреће није био под утицајем алкохола или опијата.

У фебруару ове године Шварценегер је био укључен у још једну саобраћајну несрећу. Наводно је својим аутобомбом ударио бициклисту који је ушао у његову траку.

БОНУС ВИДЕО: