Овога пута у ОШ "9. мај" у приградском насељу Сутиван, где група родитеља полуматураната од данас неће слати своју децу на наставу јер страхују за њихову безбедност, због тога што наводно дечак (13) прети да ће убити 30 основаца са списка за одстрел који је направио!

Родитељи су обавили састанк са директорком школе Милијаном Бошковић и разредним старешином Драганом Машковићем, а након тога позвали државне органе да реагују "јер ова установа, како тврде, више није сигурна за боравак њихове деце".

– Деца су нам казала да тај ученик има списак ученика за убијање. Син ми је казао да му је тај ученик рекао да је први на списку - казала је мајка једног ученика.

Према неким информацијама, "дечак са списком за одстрел" у школу је доносио свадбарски пиштољ и пуцао у дворишту школе, из које као ни из Министарства просвете, за сада нема реакције пиводом обог инцидента који је узбудио јавност у Црној Гори, који захтева хитну реакцију надлежних органа.

ПОЛИЦИЈА

Полиција у Бијелом Пољу саопштила је да њени припадници раде на  расветљавању овог случаја. Чим је инцидент пријављен саслушано је више особа...

БОНУС ВИДЕО: