- Блам ме је када гледам овде колико ме је блам и колико ми је мозак испран. Да Марко није био ту не бих јој поверовала. Већа будала од мене не постоји. Никада никоме нисам толико веровала. Сада када гледам видим колико је све истина јер је и Анита признала. Да сам ја била сама тамо ја бих девојци можда опалила и шамар. Овде изгледам себи толико јадно и бедно. Мој однос са Анитом какав је био овде, такав је био и напољу. Ја сам бранила и Анитину маму а та смећарка ме сада пљује. Ове емисије су ми пакао. Трудим се да будем храбра али сломи ме - рекла је Матора.

- Који део из овог видео клипа ти је највише запарао уши?

- Онај део са свадбе, да ће јој све рећи када буду саме. Исто оно када је планирала да иде код ње у Загреб. Можда бих јој дала шансу да поразговара са мном али зашто када ме лаже - рекла је Матора.

Фото: Прринтскрин/Инстаграм/Задруга Официал

 

- Нисам ја њу издала, а дошла је са ставом као да сам ја њој нешто урадила. Ово што је рекла да сам ја њу молила да демантујемо неке ствари, она се уплашила због своје везе. Ја Телеграм нисам имала до момента када сам га због свог фризера отворила. Послала сам јој поруку да Јована има мој Инстаграм и да ми не пише. Наша комуникација није била свакодневна, са времена на време сам јој се ја јављала да проверим ситуацију. Када сам јој престала писати она се јавила да ме пита да ли се плашим? - рекла је Анита.

- А тај знак што сте се договарале? Слушам је сада и ради ми бес јер неће да призна све - рекла је Матора.

Подсетимо, Анитина мајка јуче је завршила у болници након страшних оптужби које су изнешене на њен рачун јавно од стране њене ћерке и Маторе. 

БОНУС ВИДЕО: