Након информација које је у јавности изнела Матеа Цар, тик токерка која се дописивала са Анитом Станојловић, на дан њеног венчања са Јованом Томић Матором, страсти се не смирују!

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

Паралелна Анитина ''веза'' са Матеом недавно је ''сервирана на тацни'', а Јована није једина према којој се Анита понела на лош начин.

Станојловићева је прошле године у јавности истицала како ју је муж злостављао, а Бојан се тада огласио и открио своју страну приче.

- Хоћу пре свега да кажем да је слагала да сам јој био муж, али и за бројне друге ствари - рекао је на почетку Бојан:

Фото: Прринтскрин/Инстаграм/Задруга Официал

 

- Упознали смо се у кафићу, сажалио сам се на њу месец дана после упознавања. Мајка ју је наводно избацила из куће, а ја сам је примио код себе. Она је на почетку наше везе затруднела. Након два до три месеца смо раскинули. Вратила се кући и од тада креће борба за старатељство. У почетку је бранила да виђам дете, а како јој се приближавао њен улазак у ријалитију, тако је и попустила и дозвољавала ми да се и ја бринем о њему. Ја се питам каква је то мајка, остави дете и оде у "Задругу". Договор је био да остави новац мајци пре уласка, али то није урадила, тако да је сав терет пао на мене и на моју породицу. Њу не занима дете, хтела је да се одрекне - рекао је Бојан.

Бојан је тада истакао да му је Анита направила проблем и да га је срамота због ње.

- Пар пута сам је срео у граду након раскида, нисам јој се јављао. Она мене апсолутно не занима. Лагала је и направила је проблем, како мени тако и мојој породици. Причала је да смо завршили везу јер сам је тукао, а ја никад у животу нисам физички насрнуо на њу. Она је заправо мене физички малтретирала, али и у последње време психички. Једном ми је нашла поруке са пријатељицом и лупила ми шамар. Направила ми је пакао од живота! Сви ми се смеју на улици због ње, и гледају ме као лудака. Мисле да сам се иживљавао над њој, а заправо је она мене малтретирала. Чак ме је и једном ударила јер је нашла поруке са другом девојком. Раније је била нормална и онда је одједном пропала. Ухватила се лошег друштва, дроге, шта знам. Са њеном мајком сам у добрим односима, али њу не желим да видим више икад у животу - причао је бивши Анитин партнер.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".