Сеју Калачу Општинско државно тужилаштво у Новом Загребу је после пријаве Соње Јовић за претње смрћу, изрекао хитну меру забране приласка и комуникације са угоститељком.

Фото: Јутјуб принтскрин/ОТВ Валентино

 

Ова информација потврђена је за Гранд од стране Соње Јовић која је њиховој редакцији доставила и решење.

Према званичним информацијама, власница кафане Соња Јовић је Сеја Калача пријавила Шестој полицијској станици Нови Загреб због узнемиравања и претњи смрћу, након чега су певачу одређене мере опреза које подразумевају забрану приласка на удаљеност не мању од 500 метара и забрану успостављања комуникације.

Уколико Сејо прекрши решење, очекује га затворска казна.

Фото: Јутјуб принтскрин/ АмиГ Схоw

 

Казна за Сеја Калача?

У случају не придржавања мера опреза исте ће се заменити истражним затвором, стоји у решењу Општинског државног тужилаштва у Новом Загребу.

Током испитивања у полицији, осимњичени Сејо Калач порекао је казнено дело за које се терети и навео да се те ноћи налазио у кафићу у близини Соњине куће коју је његова супруга продала без његовог одобрења, а потом отишао до Соње како би исту некретнину видео, као и да је том приликом Соња викала на њега и псовала га.

Певач тврди да Соњи није претио, као и да није био у алкохолисаном стању и да је те вечери попио само два пива.

Сејо је на испитивању пред дежурном заменицом тужиоца признао да је Соњи опсовао мајку, али да јој није претио бомбама и смрћу, као што она тврди.

За домаће медије огласила се и Соња Јовић и истакла да је задовољна решењем тужилаштва.

- Сад могу мирно да спавам– рекла је угоститељка из Загреба и осврнула се на демант који је Сејо дао за Гранд.

- Налупетао се глупости. Хоће да га оставим на миру пред мојим вратима и да будем популарна преко његовог имена, срамота – додала је Соња.

Подсетимо, власница кафане оптужила је певача да је често долазио у кућу коју је откупила од њега и да јој је претио смрћу, као и да је назвао четничком ку*вом.

- Сејо је дошао таксијем мртав пијан, уралао је да му вратим кућу,називао ме је четничком кур*ом, али је пас био пуштен, па није могао да уђе. Пљунуо је пса и гађао га флашицом коњака, или шта је већ пио. Ја сам звала полицију због претњи и увреда, али док су они дошли, сео је у такси и отишао – рекла је Загрепчанка и додала да је наредни покушај застрашивања од стране певача био ове године у мају.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".