Новинарка и глумица Анита Лазић рођена је 1980. године. Дипломирала је на Факултету политичких наука, али ипак није одолела љубави према филму, па је, као и њени родитељи, решила да уплива у свет глуме.

Фото: ТВ Новости

 

 

Снежана и Анита веома су блиске и добро се слажу, а лепота коју је ћерка наследила од мајке више је него очигледна. Међутим, њихов идиличан однос једном је био доведен у питање, када је Анита била тинејџерка, а Снежана на самом врхунцу каријере и популарности.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anita Lazic (@anitalazic)

 

- Веома ми је сметало што се моја мајка скидала пред камерама, па често због тога нисам могла да идем у школу - истакла је Анита у једном гостовању.

Анита је као млађа имала две веће улоге у серијама "Сељаци" и "Звездара", а након тога је решила да се врати свом позиву, па је започела новинарску каријеру.

Фото: Инстаграм принтскрин/anitalazic

 

 

Иначе, бивши муж Снежане Савић, редитељ Драгослав Лазић (86), са којим има ћерку Аниту, постао је отац близанаца у 76. години.

Наиме, бивши муж Снежане Савић ушао у брак са 32 године млађом глумицом Драганом Туркаљ и са њом је у 76. години добио близанце, ћерку Искру и сина Лазара, а о борби за потомство једном приликом говорила је и сама Драган.

БОНУС ВИДЕО: