Музичар Анте Гело је прошле суботе присуствовао у сплитском клубу на наступу бенда "Прва лига",а друштво му је правила глумица Јелена Перчин. Како каже извор, беловалои су присно:  

- Први пут их видим у том клубу, већина се изненадила кад их је угледала јер је Сплит мален град, сви се знају, а и места за излазак је свега неколико. Прво смо препознали познату глумицу, а тек онда схватили ко је с њом. Повукли су се у задњи део клуба тако да се нису ни истицали превише - тврди за Слободну Далмацију извор који их је видио и како клуб напуштају заједно, а наводно се и у загребачким кулоарима у последње време све више шушка о блискости музичара и глумице.

-Да, они су заједно већ неко време и то је све што ћу вам рећи - рекао је други извор близак пару за горенаведени медиј.

Подсећања ради, Момчило Оташевић, недавно је говорио о разводу од колегинице Јелене Перчин са којом је био у браку од 2018. године. Њих двоје су у браку добили двоје деце, ћерку Машу (5) и сина Јакшу (3).

- Кад се то догодило, прво сам помислио да је смак света. Међутим, кад сам размислио, схватио сам да је можда тако и боље и тражио најбоље решење за децу и по томе се равнао. Нисам имао много времена да олајавам. Данас се трудим да мислим позитивно и да се организујем што боље могу у новонасталој ситуацији. Тешко је, промена је огромна, а деца су сад на првом месту.

(Слободна Далмација)

БОНУС ВИДЕО: