Чак 8,6 одсто средњошколаца који су учествовали у анкети "Ко треба да наступа испред Скупштине за дочек Нове године?" сматра да би то требало да буде контроверзни Драгомир Деспић, познатији као Десингерица.

Фото:АТА имагес

 

Он се нашао на трећем месту на листи, иза Здравка Чолића и Александре Пријовић. Ипак, он не сматра да је та анкета меродавна и да је Чолићева музика старомодна.

- Каква анкета, личе? Сад је 2023. година. О чему ти причаш, бајо? Чолић је легенда свог времена и то је то. Хоћемо да идемо, бајо, по средњим школама да радимо анкету, да видимо ко је гас? Иза ових бројки мора аргументовано да се стоји. Које удружење, колико људи је учествовало, ко је меродован за то? Немам некакве жеље да певам за дочек. То би свакако било нешто другачије и екстравагантније сигурно. Не можемо да поредимо данашњу музику, коју ја правим, са Чолићем. Он не прави данашњу модерну музику, иако је легенда. Другачије је време. Њега воли моја тетка и баба - поручио је Десингерица.

Иначе, највише гласова добио је Здравко Чолић - за њега је гласало 36,9 одсто, на другом месту је Александра Пријовић са 15 одсто гласова, а на трећем Цеца са 13 одсто. Десингерица и Црни Церак добили су подједнак број гласова - 8,6, а Чода и Аца Лукас по 6,5 одсто.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".