Пријатељи Бјанке Ћенсори (28) већ су били забринути због понашања репера Кањеа Веста (46) према њој, а сада извори тврде да је Бјанка потпуно свесна наводног 'метода контроле'.

ФОТО: Профимедиа

 

Бјанка се срела са двоје пријатеља раније овог месеца када је била у посети кући у Аустралији први пут откако се тајно удала за контроверзног репера, наводи Дејли мејл.

Она је раније оптужила своје пријатеље да су 'љубоморни' на њену новостечену славу када су изразили забринутост да њен муж манипулише њом да постане верзија његове бивше жене Ким Кардашијан.

Неколико месеци је избегавала блиске људе, а недавно је први пут посетила своје пријатеље, што је изазвало хаос. Извор је потврдио да је почела да гледа на ствари из другачије перспективе.

- Сви су срећни јер су коначно успели да стигну до Бјанке. Пријатељи су јој рекли како се осећају и да треба да се пробуди - рекао је извор за стране медије.

Фото: Профимедиа

 

- Зна да се удаљила од својих блиских, а почиње да гледа и кроз задимљена огледала свог брака. Она је свесна Кањеовог начина контроле и почиње да гледа на ствари из другачије перспективе - додали су извори.

Бјанка се дружила са двоје старих пријатеља документовано је на Инстаграму где је један од њих поделио фотографију њих троје са натписом 'Госпођица IE', упуц́ујуц́и на промену законског имена репера из Кање Омари Вест у IE у октобру 2021.

Док је путовала кући, њен супруг Кање је уживао са њиховом ћерком Норт (10) у Дубаију и Саудијској Арабији.

Ова брига пријатеља за Бјанку почела је овог лета након што су почеле да круже фотографије њених ексцентричних одевних комбинација, као и вести о њеном непримереном понашању са супругом.

Прошлог месеца, извори су такође открили како је Кање наредио својој жени да "никада не говори“ и дао јој низ правила по којима је требало да живи, укључујући и коју храну сме да једе и шта сме да носи.
 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".