За медије се огласила мајка Аните Станојловић. Они су је позвали да исприча своју страну приче о Анити, прељуби, Јовани и осталим ситуацијама које су се догодиле у последњих неколико дана.

Фото: Инстаграм принтскртин/матора23

 

Наиме, како је навела, има и она доста информација које су проверене и које би могле скупо да коштају Јовану и њене пријатеље.

На питање да ли је истина да са ћерком није у добрим односима, те да ли су заједно смислиле план да Анита освоји Јовану како би купиле стан и решиле дугове, као и да ли се сада брине за ћерку, она одговара:

- Никада ми није била намера да уђем ни у један ријалити шоу, али обзиром на стицај околности, мој одговор је да, ушла бих, па бих све одговоре на ваша питања изнела јавно у Белој кући, као и још много ствари које знам, а они и не слуте да ја располажем таквим информацијама, притом мислим на Матору, Ђедовића и тд. Толико прљавог веша о њима знам да нису ни свесни - рекла је Анитина мама Ангелина.

Фото: Прринтскрин/Инстаграм/Задруга Официал

 

Такође медији су дошли до Анитиног деде који само лепе речи има о Јовани Томић Маторој.

- Шта да кажем? Матора није никада код нас долазила. Није Анита таква особа каквом је представљају, конкретно када се говори да је са Матором због новца. Матора је широка, у смислу новца, има код ње да се поједе, попије, све њих изводи - рекао је он, па додао:  

- Ја сам се изненадио кад сам чуо да је Матора са Анитом. Шта да каже и мајка на све то? Немам појма зашто је то све урадила. Мислио сам да су њих две пословни партнери, а заправо су у вези. Шта је ово људи драги, немам појма! - закључио је Анитин деда за Блиц.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".