Једна од омиљених глумица млађе генерације, Јелисавета Орашанин сваког тринаестог дана у месецу новембру прима честитке и лепе жеље поводом њеног дивног дана.

Ове године Јелисавета Орашанин рођендан је дочекала у друштву пријатеља у београдској кафани где се славило до раних јутарњих сати.

 

Како то и бива, слављеница је била највеселија а тамбураши су цело вече свирали њене омиљене песме. А од јутрос најлепше честитке добила је од наследника, Петре и Богдана који су се и ове године потрудли да изненаде маму.

Ипак, готово нико није знао да је лепа глумица рођена истог дана када и њена мама, па оне сваке године заједно дувају свећице са рођенданске торте.

Јелисавета Орашнин рођендан после неколико година прославља у Београду.

Супруга Милоша Теодосића објавила је низ фотографија на "Инстаграму" из престоничког ресторана где је данас уприличен породични ручак поводом два рођендана која се прослављају у њиховој породици.

 

 

Ово је једна од ретких прилика где имамо прилику да видимо Јелисаветину маму, а оно што се одмах примети јесте да је она лепоту наследила од мајке.

Честитке и лепе жеље низале су се у коментарима, а Јелисавета Орашанин рођендан је прославила баш онако како је и замишљала годинама уназад док је живела ван граница наше земље.

БОНУС ВИДЕО: