У јавности је одјекнула вест у којој власница једне хрватске кафане Соња Јовић тврди да је након наводних претњи певач Сејо Калач ухапшен.

Фото: Јутјуб принтскрин/ОТВ Валентино

 

Соња је открила шта је претходило сукобу са Калачем, затим сведочила о његовом наводном суноврату где је изнела и језиве оптужбе на рачун певача, како је упао у њену кућу коју је купила од њега.

- То није тачно, та жена све измишља. Закачила се жена за мене, хоће да се експонира, да буде популарна преко мог имена. Она ме уопште не интересује, само нека ме остави на миру-истакао је Сејо, а на питање чија је кућа коју Соња помиње да је откупила од њега због дугова, певач негира да ју је уопште сам и продао.

– Отела је ту моју кућу и не пушта ме. Желим да је се клоним, да ме остави на миру. Моја бивша жена је продала ту кућу, ја сам јој потписао пуномоћ, она је то продала мимо мог знања - рекао је Калач и додао да никада никоме није претио.

Наиме, певач Сејо Калач који се прославио песмама "Ала, ала", "Да ли си ме волела или ниси" и "Кафанска певачица", а како је пре извесног времена тврдио извор, Сејо ради у кафани за 50 евра и годинама води тешку битку са алкохолом, због чега су сви његови пријатељи јако забринути за њега.

Фото: Јутјуб принтскрин/ АмиГ Схоw

 

Сејо тренутно живи у Хрватској, а његова зависност од алкохола је наводно почела када га је оставила жена због које се развео од прве супруге.

- У јеку популарности, када је жарио и палио регионом, упознао је једну девојку из Словеније, за којом је начисто одлепио. Због ње је оставио и супругу, с којом има двоје деце. С том женом је све било супер док каријера није почела да му стагнира. Тада га је она и оставила. То је баш тешко поднео, од тада је почео много да пије и да се скоро па не трезни. Покушавао је и да се лечи, али све је то било кратког маха, жеља за пићем била је јача од њега - причао је извор и додао:

- Тешко га је гледати пијаног. Пева тамо у једној кафани у којој има мало столова. Газда му да 50 евра, ако унапред то не попије. Много воли песму и жели да пева, али док је у том стању, нико не жели да га ангажује. У дискотекама близу Книна власници су му забранили улаз. Напије се и прави проблеме, хоће да се попне на бину и да пева мртав пијан. Страшно је све то кад се види шта алкохол може да направи од живота - завршио је извор.

У једном од интервјуа пре неколико година Сејо је испричао да је због свега што му се десило у животу у алкохолу налазио утеху.

- Алкохол ме довео до дна и доста лажних пријатеља, који су користили моје тадашње стање да живе на мој рачун и да се на мој рачун опијају. Кроз разговор, дружења, контакте... Ја сам данас један други Сејо, Сејо којег сам одувек прижељкивао. Сталожен, миран, далеко од алкохола и порока и далеко од лажних пријатеља и колега - испричао је Калач.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".