Он је после више од три сата игре савладао данског тенисера Холгера Рунеа, а спектакл од меча пратила је и Јелена Карлеуша која се потом и огласила.

- Потврђује се моја вишегодишња теорија о овом човеку. Даме и господо, упознајте ванземаљца. Као и Тесла, прикачен је на неко чудно напајање, тачније, можда функција није овоземаљска (Тесла и он чак и физички личе), истакла је она.

Јелена је покушала да нађе објашњење за Нолетову несаломиву енергију.

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

- Дубинка синергија броја 3, нисам чак ни сигурна да је у потпуности свестан тога и колико може тиме свесно да управља, тачније до ког нивоа. Оно што је сигурно јесте да осећа тај стрим и да на инстиктивне начине кад осети потребу мења његов оток и правац (прекид игре, лом рекета, промена ритма), поручила је она.

Ипак, она сматра да је Нолетова контрола нешто што би чак НАСА требало да испитује.

- Врло могуће да осећа разлике у протоку енергије, на пример у затвореном простору, на одређеној висини, па чак и у контакту са другом особом, у храни, мирису, звуку... Ниво контроле свести (или подсвести) је у случају овог човека ствар научног испитивања, ствар за НАСА, рекла сам шта сам рекла. Овде вози нешто друго и ја се уопште не шалим. И да, честитам на победи, поручила је Јелена.

БОНУС ВИДЕО: