БЕОГРАД - Односи између бивших супружника не морају увек бити напети и заоштрени, већ напротив - могу бити пријатељски и пуни поштовања. И то је увек за обе стране најпожељнији сценарио. А Београђанка Лорена је, из прве руке, управо тако нешто и потврдила.

Лорена из Београда поделила је на свом Твитер профилу како је протекао њен сусрет са бившим супругом онда када га је срела у маркету. Изненађена оним што је тог тренутка урадио за њу, посаветовала је све да је и након развода, због деце али и због самих особа, јако битно остати породица на неки начин.

"Вечерас одем до маркета, у набавку. На каси, неко ме пипне за раме, окренем се, бивши муж. Поздравимо се, ја пакујем ствари. Да платим, он платио. Мени непријатно, 'немој молим те'.

'Не, не, жеља ми је'. Збуњена, захваљујем се. Вадим јабуке из кесе, дајем му, знам да воли.

Причамо о скорашњем рођендану нашег сина, пита хоће ли бити торте, ужелео се. 'Наравно', одговарам. Видећемо се код њега, као и сваке године. Каже, донеће роштиљ и све што иде уз то.

Одлазим, пуног срца, важно је и ко су нам бивши. Остати породица на неки начин, деца вежу заувек", описала је она свој недавни догађај.

Овакав однос свидео се свима који су наишли на твит госпође Лорене, те су се сложили са њом и признали да су такви односи, иако ређи, за дивљење. Знак да поштовање друге стране не мора нестати онда и када нестане љубав је први знак да се ради о разумним људима, сложили су се они.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: