Певач Пеђа Јовановић и његова супруга Ана дали су свом браку другу шансу, након што су неко време била растављени.

Они су успели да победе све несугласице које су имали у браку, а након помирења прославили су њен рођендан.

Јовановић је супрузи приредио изненађење тако што јој је напунио собу ружа, док су потом приредили и гала журку поводом њеног рођендана.

 

 

Пеђа је певао на њеној прослави, а на Инстаграму је освануо снимак са славља, на којем се може видети како заједно певају и играју, док обоје не скидају осмехе са лица.

Иначе, певач је једном приликом говорио о пропалом браку и тада истакао да је он кривац за то.

- Омануо сам у браку катастрофално! Кренуо сам неком странпутицом, а мој живот у то време нико није могао да испрати! То је било јако напорно. Нон-стоп кафана, алкохол... Уместо да одем кући после свирке, ја остајем са другарима... Измишљао сам различите глупости! Извинио сам се за све и извињавам се и дан данас, рекао је Пеђа и додао:

- Ја своју закониту супругу никада нисам преболео, нити ћу! Сматрам да ту постоји шанса да се ствари врате у нормалу. Сада смо у фази помирења и надам се да ће то бити како треба. Не питам се само ја... али трудим се! Некоме је потребно више да схвати где греши, некоме мање... Мени је очигледно требало мало више, али никад није касно! Нисам увиђао своје грешке, али је сада та освешћеност довела до напретка и у мојој каријери! Много сам грешио у животу, али и на томе радим, закључио је он у емисији "Магазин ин".

БОНУС ВИДЕО: