Желимир Обрадовић, познатији под надимком Жељко, једна је од омиљених личности српског спорта већ годинама, а пре две године обрадовао је хиљаде навијача повратком у КК Партизан, који је предводио почетком деведесетих и с којим је 1992. стигао до крова Европе.

Фото: Н. Скендерија

 

 

И после вишедеценијске каријере, популарни тренер и даље је једнако мотивисан и ватрен поред кошаркашког терена, а публика га обожава и када њиховом тиму не иде.

У походу на нове успехе с Паризаном, Жељку Обрадоваћу највећу подршку пружа породица, коју је пре много година засновао са супругом Весном.

Цењени тренер је с Весном добио двоје деце – сина Ђорђа и ћерку Ању, које ретко имамо прилику да видимо у јавности.

Док медији пишу да се Ђорђе Обрадовић кренуо очевим стопама и одабрао кошарку као свој животни пут, Ању привлачи нешто друго, али је и даље веома активна и има прилично рискантне хобије.

Она је рођена у Београду 1985, а живела је и у Паризу, Барселони и Љубљани. Занимљиво је да је она била татин рођендански поклон – рођени су истог дана у години, па они деле рођендан и у више наврата су нам показали како заједно гасе свећице на торти.

– Најбољи део мог рођендана је то што га делим са својим драгим оцем... и најбољим пријатељем! – написала је Ања на Фејсбуку једном приликом.

Ања је, према писању медија, девојка која говори чак седам језика, а своју велику љубав према уметности претворила је у посао, отворивши у свом родном граду галерију Хестиа. Ипак, најинтересантији је њен хоби – падобранство!

Ања Обрадовић подарила је Жељку унуку, када је 2021. донела на свет ћерку Милицу.

БОНУС ВИДЕО: