Певачица Снежана Берић каријеру никада није градила на скандалима. Њен животни пут није био лак - певањем је почела да се бави јако рано јер је само 16 година остала без родитеља.

Фото: АТА имагес

 

 

Бринула је о сестри и себи, а постала је једна од најпознатијих певачица у тадашњој Југославији. Бивши муж Екстра Нене је Мирољуб Јевтић који је, како јој се тада чинило, био њена животна љубав.

Удала се после само осам дана везе. Мирољуб је тада био на функцији заменика директора "Железница Србије", а певачица је истицала колико је срећна јер је пронашла заштитника.

Фото: Јутјуб принтскрин/N1

 

 

 - Данас смо се упознали, за седам дана поново видели, а осмог дана решили смо да се венчамо. И венчали смо се. Не могу сад да кажем да ми се допала његова коса или висина. Не! Једноставно сам осетила да је то неко с ким вреди провести живот - говорила је Екстра Нена којој је муж био на првом месту.

Фото: АТА имагес

 

 

- Пријатељ ми каже: ‘Ви сте као латино серија.‘ То је истина. Сад не бринем ни о чему. Имам чувара. На мени је само да учествујем у животу и да будем боља него што јесам. Мој муж је на првом месту. Равноправно разговарамо о свему. Он јесте доктор наука из области саобраћаја и менаџмента и редовни професор на Универзитету, али његова струка мени није апстрактна. И ја сам, такође, у академској области - рекла је својевремено певачица, која већ годинама ради као асистент на једном приватном факултету.

Ипак, љубавна прича није потрајала. Завршила се брзо, као што је и почела, пре прве годишњице брака уз штуру изјаву о неподударању ставова. После тога Екстра Нена се није удавала.

БОНУС ВИДЕО: