Екипе Коринтијанса и Атлетико Минеира одиграле су нерешено (1:1) у 33. колу тамошњег првенства, а у центар пажње доспео је искусни голман домаћег тима Касио Рамос (36).

Његова реакција приликом индиректног ударца који су извео играч противнчког тима постала је хит.

Некадашњи чувар мреже ПСВ-а пустио је да лопта упућена ка његовом голу заврши у мрежи, сигуран да је то најбољи потез који може да изведе у том тренутку. Био је у праву, иако су многи у први мах помислили да је искусни Бразилац направио велику грешку и омогућио противнику да дође до предности, што није био случај...

Иако би се по реакцији тренера рекло да му је на секунд срце стало, голман Коринтијанса био је у праву. У питању је био индиректан ударац и гол не важи уколико двојица играча нису имала контакт са лоптом пре него што је завршила у мрежи.

Због тога је Касио решио да се склони са њене путање, а да затим његов тим почне нову акцију јер овај погодак није признат.

Након 33 кола у првенству Бразила Коринтијанс се налази на 14. месту, у лиги са 20 клубова. Чак четири тима испадају из лиге, па је и овом славном клубу угрожено место у елитном рангу за наредну сезону.

Са друге стране, Атлетико Минеиро је тренутно на шестом месту и покушаће да се пласира на што бољу позицију како би обезбедио међународне утакмице наредне сезоне, преноси Курир.

БОНУС ВИДЕО: