Певачица Сања Вучић веома успешно гради соло каријеру, а мало је познато да је таленат за музику наследила од своје мајке. Отац Сање Вучић, као и њена мајка, дуго су се бавили музиком.

 

 

Отац Сање Вучић преминуо је пре две године, а певачица о овом болном периоду у јавности до сада није говорила. Сада је по први пут проговорила о том раздобљу живота и открила како је успевала да се при сваком јавном наступу појависа осмехом на лицу.

- Дешава се то у доста наврата, не само када се деси тако нека трагедија, некада ти не буде ни до чега, али да, изађеш на бину и увесељаваш људе или да будеш лепа за фоткање, лепа за спотове. То јесте утицало доста на мене, али мислим да сам у процесу постала добра глумица, да не кажем фолиранткиња - открила је за медије па додала:

-  Да могу просто да то не покажем на лицу, чак и незадовољство, и тугу, и патњу и слично. Али, свакако да сам свог оца некако и кроз године одболовала, зато што ми нисмо разговарали једно време, дуго. Хоћу сада да будем профи, да не плачем, али не могу… Није био ту. Није био ту. Зато и јесам емотивна само у томе. Јер, као, нисам стигла да му кажем све што сам мислила и да му испричам и шта је било, и како је било, и како сам ја била. Али, биће некад - рекла је кроз сузе певачица.

 

 

- Морам да се надовежем да, у ствари, сву снагу ми је давала мајка. Она је жена коју одмалена нисам видела да плаче. Односно, и кад год бих је видела као мала да плаче, ја сам се плашила да она умире. То је то, мајка ми умире, она плаче, јер је толико она мени у очима била јака, једна стабилна жена, да нисам могла да замислим да она има слабости. И данас је таква и она је мени просто стуб и без ње не знам шта бих радила.

(Стори)

БОНУС ВИДЕО: