Пре почетка турнира најбољих осам тенисера окупило се на заједничком окупљању, посебну пажњу привукао је Новак.

Док је давао аутограме и фотографисао се са фановима многи су приметили један новитет. Дошао је са новом фризуром. Нова фризура, за нову титулу.

Ту је и нова јакна спонзора која је одушевила многе навијаче на друштвеним мрежама. Следи оно најважније, борба за пехар.

Фото: Танјуг/АП

 

Фото: Танјуг/АП

 

Подсетимо, Ђоковић је у зеленој групи са Јаником Синером, Стефаносом Циципасом и Холгером Рунеом.

Црвену групу чине Карлос Алкараз, Данил Медведев и Александер Зверев.

Због имена група, по бојама, окупљање играча није на црвеном, већ на плавом тепиху, што је једна од интересантних разлика.

Што се распореда тиче у недељу пре меча Новака и Холгера играју Јаник и Стефанос (14.30). У понедељак ће од 14.30 на терен Алкараз и Зверев, док ће од 21 час Медведев и Рубљов.

Погледајте и како је изгледало давање аутограма и дружење са навијачима:

 

Подсетимо, током лета је Ђоковић поново почео да испробава нове ствари тако да је на Вимблдону пустио браду, док је на мастерсу у Паризу представио и нову фризуру. Не разликује се значајно од претходних, али је ипак видљиво да је коса краћа са стране и да је фризура генерално модернија, да буде у тренду са младим тенисерима које "малтретира" на сваком турниру на коме заигра и покаже да не смеју да га отписују.

- Променио сам фризера, и ова "храбра" верзија ми се свиђа. Ја сам уобичајено био конзервативан када је фризура била у питању током задњих десет година, али је дошао ред на нешто другачије - поручио је Ђоковић за Курир о својој новој фризури, док се дотакао и ситуације са брадом.

- Што се имиџа и браде тиче - када имам периоде без наступа на турнирима који трају месец дана или више, онда обично мало закинем са бријањем. Провели смо дуго и лепо лето у Црној Гори ове године, жени се свидело како сам изгледао... Рекох себи - "Срећна жена, срећан живот!". И одлучио сам да то испратим, мада сам у Црној Гори и током боравка у Америци имао баш предугу браду која је почињала мало да ме иритира кад се знојим - казао је Новак и закључио:

- Ево, ово је сада та нека идеална дужина. Видим да неки људи на интернету поздрављају то како изгледам. Не знам да ли је још то нешто што могу да назовем мојим новим имиџом, нисам баш сигуран; ето, пратимо оно што ми жена каже - јер је то ваљда права формула за успешан, дуг и срећан живот"

БОНУС ВИДЕО:

(Мондо)